Brändi- ja markkinointijohto palveluna

Kun tarvitset tukea markkinoinnin kokonaisuuden hallinnassa tai vaikkapa brändityön johtamisessa ja jalkautuksessa, olemme apunasi.

Olemme tarvittaessa mukana pitkäjänteisesti johtoryhmätoiminnassa tai tulemme brändi- tai markkinointijohtajasi pariksi tekemään brändin sisäistä jalkautusta. Autamme myös yritystäsi muuttamaan tuotteita ja palveluita tavoiteltua mielikuvaa paremmin vastaaviksi.

Jos kaipaat apua taktisella tasolla, autamme esimerkiksi markkinointikalenterin ylläpitämisessä, otamme vastuun suunnitelman etenemisestä tai seuraamme markkinoinnin onnistumista ja raportoimme tuloksista.

Parhaimmilllaan ulkoistettu markkinointipäällikkö on asiakkaasi ääni yrityksesi sisällä. Hän kerää ja järjestää tietoa, kertoo sinulle asiakkaan ajatukset ja tarkastelee, kohtaavatko brändi ja asiakkaan toiveet oikealla tavalla.

 

Katso kaikki palvelumme

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?