Lanseerauskoordinointi

Brändisi lanseerauksen koordinoinnilla varmistamme, että haluttu mielikuva toteutuu yhdenmukaisesti jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Määrittelemme yrityksellesi imagomarkkinoinnin ja taktisen markkinoinnin suhteen ja mietimme, kuinka brändisi laskeutuu onnistuneesti markkinoille kansainvälisesti tai Suomessa. Osana brändityön johtamista tarjoamme kansainvälisille kumppaneillesi työkalut, joilla he pystyvät tekemään brändin mukaista markkinointia paikallisesti kohdemaassa.

Huolehdimme, että missä tahansa pisteessä maailmassa asiakas kohtaa brändisi, mielikuva välittyy oikeanlaisena. Koulutamme henkilöstösi, opastamme kumppaneitasi brändin mukaisen materiaalin tuottamisessa tai suunnittelemme esimerkiksi työasut, messuosastot tai toimitilojen ilmeen. Halutessasi tuotamme myös markkinointimateriaalit.

Lanseerauskoordinoinnin
palvelut

  • Brändiportaali
  • Tavaramerkkiselvitykset

Katso kaikki palvelumme

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?