Markkinointiosasto palveluna

Flywheel eli hyrrä-konseptimme on kustannustehokas ja pitkäjänteiseen työskentelyyn tähtäävä yhteistyömalli, tehokas palvelu liiketoimintasi ja markkinointisi luovaan kehittämiseen.

Siinä markkinointia johdetaan prosessimaisesti eli se on jatkuvaa tekemistä, joka lähtee tavoitteiden määrittämisestä ja päättyy toimenpiteiden toteuttamiseen. Vaiheet toistuvat nauhamaisesti kuin hyrrän kierre: asetamme tavoitteet, teemme, mittaamme, opimme, asetamme tavoitteet, teemme…

Palvelun myötä saat tueksesi yhden ihmisen osaamisen sijaan kokonaisen tiimin eri alojen ammattilaisia, joista jokainen pyöräyttää kierteeseen oman panoksensa yrityksesi hyväksi. Saat näkemyksen tekniseltä ja digipuolelta sekä luovan alan ja liiketoimintaosaamisen ammattilaisilta. Silti maksat vain yhden kiinteän hinnan, joka lasketaan kuukausitasolla tarvitsemasi työmäärän mukaan.

Palvelu sopii erityisesti yrityksille, jolla ei ole omaa markkinointiosastoa tai markkinoinnin osaajaa tai joka tarvitsee lisää tukea markkinoinnin kehittämiseen.

 

Katso kaikki palvelumme

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?